Adelya ja Alina Fatkheev lõid video konkursi jaoks "Me hoolime", kus suurimad auhinnad on iPhone XR, Playstation 4 ja Apple Watch, vahendab LadBible.

Videos on näha, kuidas 24-aastased neiud jalutavad tänava, kui märkavad ühtäkki kodutut meest ratastoolis. Neiud pöörduvad üksteise poole ja lausuvad: "Vaesekene, ta ei ole kindlasti juba ammu midagi süüa saanud."

Selle peale tellivad instastaarid oma nutitelefoniga mehele süüa, mis jõuab eriti kiirelt ka kohale. Eeldades, et mees ei oska pulkadega süüa, asuvad neiud teda ise toitma.

Adelya jagas videot ka oma Instagramis, julgustades seejuures oma jälgijaid kodutuid rohkem aitama. "Iga päev näeme me tänavatel inimesi, kes vajavad abi. Ärge kõndige mööda... Jah, kodutud kassid võivad armsamad olla, kuid inimesed vajavad samuti meie abi ja tuge. Ja me hoolime!"

Üllataval kombel aga ei saanud video nii head vastukaja nagu tüdrukud ise lootnud olid. Üks jälgija kirjutas: "Need kaksikud on reaalsusest nii eemaldunud, et nad ei saa isegi aru, kuidas vaeseid inimesi aidata võiks."

Järgmine võttis juba julgema tooni: "Neid kanasid ei huvita karvavõrdki see kodutu mees, nad tahavad lihtsalt uut iPhone, mitte inimest aidata."

Ka kolmas nõustus kriitikaga: "Nii palju silmakirjalikkust 42 sekundi jooksul."

Kas Sulle tundub video lavastatud või mitte?