Peole saabujad tervitas õhtujuht Hannes Hermaküla, kelle juhatusel liiguti troopiliselt sooja Kalev SPA veeskeskusesse, et nautida spetsiaalselt avapeoks loodud ja Kalevi Spordiseltsi rikkalikust ajaloost inspireeritud tantsuetendust. Kava lõpus üllatas aga külalisi liutorust väljunud slackline´i maailmameister Jaan Roose, kes basseini kohal tõelist vaatemängu pakkus. Etteaste lõpus viis ta lindilõikamistseremoonia läbi eriti ekstreemsel moel, sooritades esmakordselt vee kohal tagurpidi topeltsalto, mille ajal tema abiline Roose jalge all oleva lindi läbi lõikas ning maailmakuulus trikimeister ligi 7 meetri kõrguselt legendaarsesse basseini prantsatas.

Uue näo saanud hotelli ja veeskeskusega said külalised tutvuda majatuuride käigus, kus tubades, Sauna-Oaasis, ilusalongis Ilu&Tervis ja spordiklubis ootasid külalisi humoorikad minietendused. Pidu jätkus taasavatud hotelli pargivaatega restoranis Allee tuntud ja tunnustatud rütmivõlur DJ Tom Lilienthali muusika saatel.

“Lisaks üldistele värskendustele ventilatsiooni-, torustiku- ja elektrisüsteemis ehitasime veekeskuse lae alla justkui poolkorruse, kus asub nüüd meie uuenenud jõusaal ning 22 superior-tuba, millest avaneb tore vaade vanalinnale või Kanuti pargile. Veekeskusesse sai uuendusprojekti käigus juurde uue liutoru ning meeleoluka voolubasseini, lisaks mitmed saunad. Spaavõimalusi täiendasime külastajate tagasisidet silmas pidades privaatse puhke- ja saunaalaga Sauna-Oaas, kuhu on oodatud vaid täisealised külastajad,“ tutvustas hotelli juht Piret Betlem remondijärgseid uuendusi.

Ühtekokku kestsid ligi 11 miljonit eurot maksma läinud renoveerimistööd aasta ja kümme kuud ning külastajatele on uuenenud kompleks avatud juba tänavu kevadest.