Silmipimestava seksikuse ja hiljem metsa elama kolimisega tuntust kogunud Metsallik on oma tõmmu tantsutreenerist elukaaslasega koos olnud juba 2016. aastast alates. Ta on erinevatele tervise- ning esoteerikateemadega tegelevatele väljaannetele jaganud avameelselt mõtteid ka tõelise ja imeliselt sügava armastuse kohta.

“Selline suhe — mitte ainult elu lõpuni kestev, vaid igavene, kehastusest kehastusse taasühinev ja teineteist taasleidev armastus — see ei ole vedamine ega lotovõit, see on igapäevane töö iseenda kallal. Tõelise vaimse arengu tulemus. Oskus asetada enda ego tagaplaanile ning teine inimene kõige tähtsamaks,” tõdes Metsallik paar aastat tagasi Alkeemiale.

“Sellises armastuses ei mõelda iseendale ega sellele, kuidas endal parem oleks. Mõeldakse ja pühendutakse 100% teisele inimesele, tema õnnele, tema heaolule. Tehakse tööd enda kallal, et oleks mõtetes puhtus, et ei tekiks negatiivset energiat tootvat mõtet oma kallima kohta, vaid mõtted oleksid sellised, et nende kaudu voolaks lakkamatult soojendavat armastuse energiat teise inimeseni, mis teda toidab ja tema hinge kasvatab. Ja iga koosoldud aastaga muutuksid need mõtted ning pilk, millega oma kallimat vaadatakse, aina soojendavamaks ja helgemaks. See armastus on kogu elu ja kogu universumi alus, kõige loova alus."

Kaunid mõtted!

Jaga
Kommentaarid