28aastane modell Montia Sabagg väidab, et tema oli just see naine, kes Hartiga videos osales. Naise sõnul ei teadnud ta, et toas kaamera oli, vahendab E! News.

38 lehekülge pikas kaebuses teatab Sabagg, et intiimset vahekorda salvestati salaja ning koomik ise lubas oma sõbral Jonathan Jacksonil video hotellituppa üles seada. Naise sõnul on Hart süüdi tahtlikus emotsionaalse stressi tekitamises, privaatsuse rikkumises ning lohakuses.

Kohtule esitatud dokumentides on väide, et koomik soovis video avalikustamisega rohkem meedia ja fännide tähelepanu saada.

Videos on näha ihualasti naise alakeha.

Kui video 2017. aastal avalikustati teatas Hart, et tegu on väljapressimisega. Varsti peale seda tegi ka Sabagg avaliku pöördumise, kus väljapressimist täielikult eitas. Nüüd kaks aastat hiljem kaebas hoopis modell ise Harti kohtusse.

2018. aastal süüdistas Hart omakorda sõber Jonathan Jacksonit, kes väidetavalt oli nõudnud video eest raha, kuid staar keeldus. Seepeale proovis Jackson salvestust mitmele meediaväljaandele maha müüa.

Peale video avalikustamist vabandas Hart oma naise Eniko Harti ja laste eest ning teatas, et on teinud väga halbu otsuseid.

Hiljuti elas Hart üle raske liiklusõnnetuse, mis ta selgroo kolmes kohast purustas. Eelmisel nädalal lasti koomik kodusele ravile.