Taimo Toomast rääkis Kroonikale, et alustas oma kõnet noorpaarile pulmas Nat King Cole'i laulu sõnadega "the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return".

Vilja Savisaar-Toomast paljastas Kroonikale Riigikogu avaistungil, et kindlasti oli see pulm üks selle suve tähtsündmus ka tema jaoks, kus temagi tütar Rosina kaasas käis, sest kasuõed saavad suurepäraselt läbi ja veedavad vahel aega ka Londonis, kus Elisabet elab ja Rosina külas käib.

Elisabeth ja tema abikaasa Tristram kohtusid mainekas Londoni majanduskoolis London School of Economicsis, kus naine õppis juurat, mees majandust. Tänaseks veab Elisabeth edukat firmat, mis tegeleb suurettevõtetele tippspetsialistide vahendamisega, Tristram aga on riskifondi juht.

Taimo Toomasti sõnul võttis ta tütre pulmas peetud kõne, kus kiitis nii väimeest kui rääkis oma tütre lapsepõlvest, kokku hispaaniakeelse looga Fernando Obradorsilt "Del Cabello mas util", mis sai valitud, kuna selle hispaaniakeelset sõnumit mõistsid kõik kohalolijad.

Oma väimeest nimetab Toomast väga intelligentseks inimeseks, kellega on mõnus maailma asju arutada ja naljagi visata, sest neil on sarnane huumorimeel.

Pärast pulmapäeva veedeti veel üks õdus päev päikese käes muljetades ja seltskonda nautides.