Twitterisse üles laetud videotest on näha, et ühe kõrgema hoone katuselt kukutatakse trossiga kedagi alla ja siis tõmmatakse uuesti mitme duubli jaoks üles. See keegi on Robert Pattinsoni kaskadöör, kes viib läbi trikid, mida filmi üks peamisi staare teha ei tohiks ja ka ei suudaks. Pattinson viibis ise täpselt sama riietust kandes võtteplatsil.

Mis nendes videotes toimub? Antud juhul filmitakse stseeni, kus Pattinsoni karakter kukub või hüppab kõrghoone katuselt alla. Tõenäoliselt ootab teda maa peal bassein, kuhu ta siis filmis ohutult maandub. Ühest videost on ka näha, et kukkujaid on kaks ning mõlemad kannavad täpselt sama värvi riideid.

Raske öelda, et kas tegu on spioonifilmide jaoks tavapärase põgenemist täis stseeniga, kus peategelased hüppavad viimases hädas katuselt alla basseini või paistab nendest videotest midagi palju ulmelisemat välja.

Paljud arvavad esimese õrritaja pärast, et "Tenet" on omamoodi järgi Nolani varasemale filmile "Algus" ("Inception"). Kuna treileris mängitakse aja kordumisega, siis võib see tähendada, et filmis on mingi roll ka ajarändel ning need kukkumised ja mööda maja üles tõmbamised mängivad selles ka mingit osa.

Christopher Nolani "Teneti" võtted algasid 19. mail ning kokku filmitakse Hollywoodi mõjukama režissööri spioonipõnevikku seitsmes erinevas riigis, mille hulka on kinnitatud Suurbritannia, Itaalia, India, Eesti ja Norra, kus filmiti septembri alguses. Praeguseks ongi jõutud otsaga India suurimasse linna Mumbaisse.

Juuli lõpus Eesti võtteperioodiga lõpparve teinud "Teneti" meeskond on liikunud Bumbaisse, kus filmitakse 10 päeva jooksul suuri märulistseene nii Colabas kui ka Tāj Mahali hotellis.

Filmis teevad kaasa Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ja Kenneth Branagh.

"Teneti" esimene õrritaja lekkis hiljuti ka internetti, aga kuna seda võetakse sealt Warner Brosi poolt kogu aeg maha, siis saab seda hetkel püsivalt vaadata näiteks Forum Cinemas kinodes valitud filmide ees. Üheks neist on ka Quentin Tarantino "Ükskord Hollywoodis".

"Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.