Kevadel kirjutas Kroonika, et pankrotistunud ärimehe armuelus pole asjad ka enam nii roosilised. Sel puhul vaatame, millised kaunid daamid on seisnud 90ndate allilmategelase kõrval läbi aegade.

Ave Lao

Meelis Lao naudib küll kaunite naiste seltskonda. Kuid nagu paljudest maffiafilmidestki näha, on bossil küll alati sõbrannasid, kuid laste ema on üks ja kindel.

Oma kahe poja ema Avega oli Meelis aastaid abielus, kuid mõni aeg tagasi läksid nende eluteed lahku. Hoolimata lahutusest ja lahus elamisest sündis 2001. aastal, kui Lao liikus seltskonnas modell Hetiga, nende teine laps. Abielusidemeid ei ole paar siiski siiani taastanud.

Lao on tunnistanud, et Ave oli tema esimene armastus. "Kui abiellutakse liiga noorelt, ei osata alati teineteisega arvestada ja hinnatakse võib-olla valesid väärtusi. Nii juhtubki, et sellised liidud ka lagunevad," on ärimees varasemates intervjuudes pere purunemise tagamaid selgitanud.

Kätlin Maran

Kätlin, kes on abielus ärimehe Urmas Sõõrumaaga, ja Meelis olid paar juba 90ndatel. Olümpia hotellis aastavahetusel kohtunud noored olid koos pea viis aastat.

Paljud Meelist ja Kätlinit tundvad inimesed arvasid 15 aastat tagasi, et nende kooselu lõhkus erinev suhtumine perekonda. «Meelis oleks tahtnud tõelist peret, kus oleks mitu last, maja ja koer,» teadis üks Lao ammuseid tuttavaid. Kätlini sõbrad jälle väitsid, et tüdruk olnud Meelise kõrval liiga tugev ja iseseisev natuur, kellest pudrukeetjat vaevalt saab.

moeshow

Kätlin ise tunnistas, et lahku mindi, kuna suhtel polnud tulevikku. «Mul polnud tahtmist terve elu elada nii, et ribikardinad on kogu aeg akende ees ja päike ei paista tuppa.» Kätlin kirjeldas, kuidas ta pidi alatasa enne Meelise koju saabumist kardinad ette tõmbama, et juhuslikud kuulid sisse ei lendaks.

Heti Tulve

Kui Meelis blondist Kätlinist lahku läks, nähti meest mitme kauni daami seltskonnas, kuid keegi ei võitnud Meelise südant päriselt endale. Siis tutvus Lao noore modelli Hetiga. Seltskondades räägiti, kuidas ärimees tõmmule kaunitarile Mercedese džiibi ja hinnalisi juveele kinkis ning kuidas ta Hetit mitmele välisreisile kaasa võttis. Koos nähti neid nii poes kui ka peosaalis suudlemas.

Kõigele vaatamata jäi Heti ja Meelise suhe lühikeseks, sest vaatevälja ilmus järgmine kaunitar.

2008. aastal vihjas Heti, et endine mees on ilmunud tema ellu tagasi, kuigi Meelis juba toona oli koos Sirlyga.

Aina Ambroius

Ülikoolis suhtekorraldust õppinud Meelisest kuus aastat noorem Aina tegeles 2003. aastal, kui noorte vahel leek süttis, argipäeviti kirjastamisega ja andis toona muu hulgas välja ka Lao hea sõbra Kaur Kenderi teoseid.

Aina ja Meelis olid tuttavad juba ammustest aegadest, pikalt olid nad lihtsalt teretuttavad. Nägus kirjastaja mainis 16 aastat tagasi antud intervjuus, et ega nad teineteist väga hästi ei tunne — alles õppisid teineteist tundma.

Aina mainis, et ideaalmehele sobilikud iseloomuomadused on Meelisel täitsa olemas. Armusuhte teemal jäi ta kinniseks: "Keegi ei tea, mis elu toob". Ja elu tõi Meelisele hoopis uue südamedaami.

Eda-Ines Etti

Lauljatar ja ärimees nautisid lühikest armuõne 2004. aastal, kui nad jäid silma mitmes restoranis ja meelelahutusasutuses.

LAULUVÄLJAK

Eda-Ines tõdes toona Kroonikale, et tundis ärimeest tõesti juba mõned kuud. Ja erinevalt mõnest varasemast Meelise naisest, ei hirmutanud lauljatari mehe pöörane minevik ja turvaarmaada.

Sirly Tillmann

Modell ja ratsutaja Sirly Tillmann ja ärimees Lao olid paar juba pea 15 aastat. Mees olevat aastate eest Sirly kätt ka palunud, kuid seda kumbki ei kinnitanud. Mõne nädala eest saabus Sirly aga "Klassikokkutulek 3: ristiisad" esilinastusele teise mehega.

EESTI OLÜMPIAKOONDISE RÕIVAD PEKINGIS