Sally Mustang teatas hiljuti, et on abikaasa Mitch Gobeliga esimese lapse ootel, vahendab Mirror. Oma õnnelikku aega tähistas naine paljastava pildiga.

Pildil lamas alasti Mustang vannis, kus silmapaistvalt esile oli tõstetud kasvav beebikõht. Kiirelt peale pildi postitamist oli staari konto Instagramist kustutatud. Põhjenduseks oli toodud asjaolu, et pilt olevat Instagrami jaoks liialt sensuaalne.

Abikaasa kontole postitatud emotsionaalses videos tunnistas tulevane ema, et selline lahendus tekitas temas tõelist õudu. "See teeb mu südame nii hellaks. Ma olen viis kuud rase ja terve mu elu on kadunud. See on mu loominguline väljund. See on mu mälestused, mu hääl, mu inimesed, mu perekond, mu äri. Kõik see on kadunud. Olla viis kuud rase ja harjuda kõigi nende muutustega, mis juba toimuvad, see tundub nii ebaaus."

Enne konto kustutamist oli staar 300 000 jälgijat ning enamus neist hakkas lemmiku kaitseks tema eest seisma. Nüüdseks on Mustangi konto taastatud. Tänutäheks fännidele jagas Mustang pikka postitust, milles oma jälgijaid meeletult kiitis.