Printsess Diana majapidajana töötanud Paul Burrell meenutab, et laupäevaõhtuti meeldis printsessile teleri ette nosimiseks McDonald'si eine ja kartulikrõpsud varuda, vahendab Daily Mail.

Ka Kensingtoni lossi kokad mäletavad, et kui printsess Diana poegadega seebikaid vaatama hakkas, siis ei olnud nende käsutuses olnud kokkadest kellelgi lugu. Kolmekesi toimetati salaja lossi omale õhtusöögiks kiirtoidurestoranide toodanguid.

"Ma mäletan, et printsess tuli üks päev kööki ja ütles, et ma poiste lõuna tühistaksin, et ta viib nad välja ja lähevad McDonald'sisse," meenutas Darren McGrady. "Ma vastasin, et oh jumal, ma võin neid ju teha. Ma võin burgereid teha."

Printsess jäi siiski endale kindlaks ja tunnistas, et just lasteeinega kaasnev mänguasi on see, mis vendasid köidab. "Ja, poistele meeldis välja burgereid sööma minna või pitsat. Eriti meeldis neile süüa ameerikalikke toite. Nad olid küll printsid, kuid siiski lastele omaste maitse-eelistustega."

Printsessi emalik hoolitsus oma poegade üle jäi fännidele silma juba enne tema surma 1997. aastal. Isegi Harry ja Williami nimed on ema valitud, kuigi isa neid otseselt ei eelistanud.