Avasaates paneb ennast proovile Eesti populaarseim koomik Tõnis Niinemets, kelle tehtud road lähevad täiesti untsu. Joel peab tegema meeletuid pingutusi, et nad oleks valmis juba paari päeva pärast astuma Laulasmaal asuva restorani Wicca klientide ette. Kas Tõnis Niinemets saab vaid paari päevaga meisterkokaks?

15-aastase restoraniärikogemusega ettevõtja ja hinnatud tippkokk Joel Ostrat on võtnud ette igal aastal palju uut ja huvitavat, et Eesti restoranimaastikul midagi põnevat toimuks. Sel sügisel ootab Joelit päris oma telesaade ja seda loomulikult TV3 ekraanil. “Suur õhtusöök” on saatesari, mille igas episoodis esitab tunnustatud restoranipidaja ja tippkokk Joel Ostrat ühele Eesti staarile väljakutse panna end toiduvalmistamises proovile ja valmistada tipptasemel õhtusöök sajale inimesele. Kõik see on naljakas, praktiline ja põnev üheaegselt. Kõik staarid saavad unikaalse võimaluse profikoka ja -köögi abiga teostada oma unistuste road. Staari ülesandeks on koostada vähemalt kolmekäigulise õhtusöögi menüü, arendada road koos Joel Ostratiga täiuseni ning finaalina serveerida need 70-100 inimesele, kes annavad pakutule oma hinnangu.

Televaatajal on võimalus saada lähemalt tuttavaks erinevate staaridega tavapärasest erinevast küljest ning muuhulgas saada vägagi kasulikke juhiseid tippkokalt endalt. Samuti on võimalik ka ise saatest saadud retseptide järgi ahvatlevaid toite valmistada. Õhtusöögist saavad osa võtta kõik huvilised – lisainformatsiooni leiab Joel Ostrati Suure Õhtusöögi Facebooki lehelt.

Vaata eksklusiivset videot õhtusest saatest!