Näitlejanna Demi Moore paljastas hiljuti, et endine abikaasa Ashtoni Kutcher pettis teda abielu jooksul suisa kaks korda. Tagatipuks survestas mees oma kaasat ka kolmekas osalema, vahendab Mirror.

Staar on kogu abielu saladused kirja pannud hiljuti avalikustatud raamatusse "Inside Out".

Kutcher, kes on Moore'st 15 aastat noorem soovis paari voodielu veidi vürtsikamaks muuta ning survestas kaasat enda ja veel kolmanda isikuga seksima. Hiljem Moore kahetses sügavalt, et nõudmisega kaasa läks. "Ma tahtsin talle näidata, kui tore ja lõbus ma olla võin." Kokku oli paaril kaks sellist vahekorda.

Kolme lapse ema väidab, et Kutcher ka pettis teda suisa kahel korral. Esimene armuke oli Brittney Jones ja teine Sara Leal.

Jonesi ja Kutcheri ööst sai Moore teada alles ajakirja kaanelt 2010. aastal. Tegu oli siis 21-aastase tumedapäise naisega, kes väidetavalt kohtus Kutcheriga Moore'i tütre sünnipäeval.

Teise armukesega ei mõistnud Kutcher enam üldse, et midagi valesti oli teinud. "Kuna me olime kolmanda isiku oma voodisse lasknud, ütles Ashton, et see hägustas piire, mistõttu oli ta tegu natuke isegi õigustatud."

Kutcheri ja Moore'i suhe sai alguse 2003. aastal. Suhtele andis tugevust juurde ka abielu ajal katkenud rasedus.