Nii Katrin Pautsi kui ka telepubliku hinnangul on selle sügise kõige parem saade Ken Saani loodud "Üle parda". Uuenduslik telesaade sai kõige kõrgemad punktid nii arvustajalt kui ka kriitilise meelega vaatajatelt. Kõige vähem jäi silma "Tõelised kangelased".

Pautsi antud hinnetest võib järeldada, et telesaatel "Üle parda" (loe arvustust siit) käib tihedalt kannul Urmas E. Liivi loodud dokumentaalsaade "Ma pääsesin Estonia katastroofist" (loe arvustust siit).

Teist kohta jääb Liivi saade jagama telesaatega "Roaldi retked" (loe arvustust siit). Silmapaistvalt tublide punktidega jagavad kolmandat kohta suisa kolm telesaadet.

Suhtesaade "Rannamaja" (loe arvustust siit), ajakirjanduslik saade "Laser" (loe arvustust siit) ning meelelahutuslik kokasaade "Joel Ostrati suur õhtusöök" (loe arvustust siit) on punktide arvestuses nii tasavägised, et üht teisest eristada on äärmiselt raske.

Neljandale kohale on Pautsi hinnetega jäänud Katrin Lustilt vaatajateni toodud "Püstirikas Eesti" (loe arvustust siit). TV3 põnevusega oodatud meelelahutuslik jutusaade "Duubel" (loe arvustust siit) suutis endale Pautsi hinnangul võidelda tubli 5. koha. Kõige vähem punkte sai "Tõelised kangelased" (loe arvustust siit), mis ei avaldanud arvustajale peaaegu mitte millegagi muljet.


Kroonika küsis ka oma telehuviliste lugejate arvamust, kelle kriitiline meel arvustaja omast veelgi teravamaks osutus. Telesügis tõi vaatajate hinnangul ekraanidele vaid kaks suurepärast saadet, mis mõlemad enamikelt hindajatelt kõrged punktid sai. Ka Pautsi arvustuses tiheda rebimise läbinud "Üle Parda" ja "Ma pääsesin Estonia katastroofist" jäid fännidele sedavõrd tugevalt silma, et mõlemad said viis punkti. Teisele kohale hääletasid televaatajad "Roaldi retked" ning tubli kolmanda koha omanikuks sai "Joel Ostrati suur õhtusöök". Ülejäänud vaatajateni toodud telesaated hääletati 1 punkti vääriliseks.

Anna kommentaarides teada, kas jääd hinnetega rahule.