Alisa esindajad jagasid Facebookis pilte, kus on näha, et lavaehitus on 24 tundi enne konsterti algust alles pooleli. "Esinemispaiga ehituse pooleliolemise tõttu oleme sunnitud jätma ära tänaõhtuse kontserdi Tallinnas. Korraldajafirma JAM peaks bändi ja pileti ostnud inimeste ees avalikult vabandama. Loodetavasti näete, et sellises tingimuses esinemine ei ole võimalik," seisis laupäeva öösel tehtud postituses.

Kuid JAMi esindaja Juri Novikov ütles Delfile, et ehitus oli kohe lõppemas ning lava oleks esinemise ajaks kindlasti valmis olnud. "See praht, mida nad pildistasid, on tegelikult kolme inimese jaoks umbes poole tunni töö. Kuid nende tehtud fotod on väga head, sest tundubki, nagu seal oleks palju tööd veel teha," tunnistab Novikov.

Nüüd peab JAM aga leidma raha, et maksta ärajäänud kontserdi eest publikule raha tagasi, sest kontserdi ära jätnud bänd võttis endaga kaasa ka nende osa piletitulust.

"Iga kontserdi korraldamine on massiivne töö, millega kaasneb suur stress. Alati on suur võimalus, et midagi võib valesti minna. Kuid meie jätkame vaatamate kõigele tööga, meie jääme ellu ja tegeleme situatsiooniga ning kindlasti tagastame kõigile piletiraha," lisas ta.

Ka Rock Cafe jagas Facebookis pilte lavast, mis oli 21. septembriks ilusti valmis saanud. "Bändi esindajate emotsioonid olid tähtsamad kui fännid," seisab postituses.