Moore kirjutas oma raamatus, et Kutcher kutsus kahel korral nende abieluvoodisse ka kolmanda isiku. Kuna naine lõpuks sunniga nõustus, siis leidis näitleja, et piirid on liiga hajunud ning kahe võõra naisega magamine ei läheks enam petmise alla. Moore meenutas, et sai ühest armukesest teada alles tänu ajakirjandusele.

Näitleja vastas eksnaise valedele sotsiaalmeeidas, kus kutsus kõigi fänne üles talle kirjutama, et tegelik tõde teada saada, vahendab Fox News. Kutcheril on Twitteris 18 miljonit jälgijat, kelle kõigiga ta on nõus eraldi suhtlema.

Säuts postitati fännideni vaid tunnike peale eelnevat postitust, milles staar kirjeldas oma vahetuid emotsioone. "Ma olin postitamas ühte väga tigedat säutsu, kuid siis nägin oma tütart, poega ja naist ning kustutasin selle."

Fännid on näitleja otsusega rahul ning leiavad samuti, et mehel ei tarvitse eksi jutust liialt välja teha. "Parema tee valimine ei ole kunagi vale," toetab üks. "See on suurepärane. Ole mees, keda sa tahad, et su lapsed jäljendaks! Mulle meeldib, et sa oled aus," andis teine nõu.