Tallinn Dollsi töölaudade taha istuvad lauljatar Lenna Kuurmaa, skandaalitar Anu Saagim, laulja Ott Lepland ja youtuber Hensugusta, kes lasevad fantaasial lennata ja paljastavad endast täiesti uue ja andeka külje. Põneva võistluse käigus saab ka televaataja sõna ning Tallinn Dollsi Facebookis hääletada oma lemmikdisaineri poolt.

“Minu jaoks on kõige suurem väljakutse saate juures kogu riiete disainimine ise,” sõnab muusik Ott Lepland, et tema puutub rõivaste disainiga elus kokku päris esimest korda. “Kui täiesti aus olla, siis mul pole halli aimugi, kuidas peaks riideid disainima. Ma arvan, et kogu protsess üleüdse ja kõik komplektid, mida peame välja mõtlema, on minu jaoks kõige suuremaks väljakutseks,” tõdeb Ott.

Samuti ei ole tuntud youtuber Hensugusta mitte kunagi ühtegi rõivast ega kollektsiooni loonud – kõik see on tema jaoks uus ja pisut hirmutav. “Samas ma ootan ka seda! Tuleb lahe saade!” lubab ta.

Lauljatar Lenna Kuurmaa on ainus, kes ka varem rõivadisainiga kokku puutunud ning Tallinn Dollsiga koostöös kollektsiooni välja andnud. Siiski on see ka tema jaoks suur väljakutse, sest pingelise võistluse käigus tiksub kuklas ajasurve – rõivaste loomiseks on käes vaid piiratud aeg. Tema käe all sünnivad saates veel nii mõnedki üllatavad rõivaesemed ja tähelepanuta ei jää ka kõige pisemad.

Anu Saagimi suurimateks väljakutseteks on nii pingeline ajagraafik kui meesterõivaste loomine – saates disainib ta muuseas pintsaku, millega palju vaeva ja vatti saab. “Ilmselt saab sellest saate lõpuks vest või hoopis higipael pähe,” kostab Anu naerdes.

Saates soovib Anu luua midagi eksklusiivset, millest ta on unistanud ajakirju lapates ja videoid vaadates. “Mõtlen, miks neid asju kunagi poest ei leia. Disainerid ka neid ei tee,” soovib Anu luua midagi kvaliteetset ja ainulaadset. Kas tema unistus saate jooksul täitub, saab juba näha Kanal 2 eetris laupäeviti kell 19:30.

Saadet juhivad Karolin Kuusik ja Mari Martin, eksperdina žüriis astub üles stilist Zenja Fokin.