18. jaanuari öösel tekkis interneti veebilehekülg, kus tuntud koomikut Tigran Gevorkjani süüdistatakse 6612 euro suuruse võla tasumata jätmises.

Koomik oli tulinud proovitööle ühte Tallinna ettevõttesse, head töömeest temast ei saanud, aga ühel päeval pöördus koomik firma juhatuse liikme poole järgmise jutuga.

"Tema olla jäänud mingitele halbadele inimestele (allilmast) võlgu, kes ähvardasid selle võla kättesaamiseks pöörduda tema perekonna poole, sh ette võtta nii vanemad vennad kui ka vanemad. Tigran teatas, et sestap ei suuda ta enam sellise võlakoorma all õieti tööd teha. Inimesed olla kohe väga halvad ja samal ajal kui tema oma muret mulle kurdab, võib tema perekonnaga olla juba midagi juhtunud," kirjutati lehel, šokeeritud firma juhatuse liige otsustas koomikule aastaks laenata 7000 eurot.

Pärast seda lahkus Tigran firmast ja kinnitas juhatuse liikmele, et võlg saab kenasti tasutud. Järgmiste kuude jooksul käis Tigran veel mitmeid kordi uusi võlgasi palumas.

Toona sõnas Tigran Kroonikale, et ta ei soovi olukorda hetkel kommenteerida ja tegeleb selle lahendamisega.

Nüüd on naljamees aga ilumunud jälle välja ning selgub, et Tigran on kirjutanud raamatut, mis peaks järgmisel aastal ilmavalgust nägema.

"Paljud küsivad miks või kuhu pildilt kadunud oled..Kus muusika on..ja nii edasi..Vahel vist tuleb pildilt veits kaduda, et uus pilt maalida," tõdeb Tigran postituses.

Ta lisab, et tema jaoks on olnud kaks vihaselt tulist aastat ja vihaselt rumalaid otsuseid. "Olen komplekteerinud nüüdseks aastate vältel seda kõike raamatusse ning soovin selle välja andmisega anda edasi nii palju, kui ise õppisin erinevatest vigadest," kirjutab ta.

Mees väljalaske kuupäeva välja ei too, kuid lubab, et see tuleb välja 2020 aastal. "Seni teeb rahulikult stand-up'i ja proovib mõne naljaka laulu ka valmis vorpida," lisab ta.