"Ühemeheshow" on tuntud püstijalakoomiku ja filmi peaosatäitja Stewart Johnsoni enda elust inspireeritud film. Huumoriga vürtsitatud loo keskmes on raadio DJ Chuck Berger, keda tabavad mitmed saatuselöögid korraga. Tema naine tahab ta maha jätta, tema ülemus tahab ta vallandada ja kõige tipuks diagnoositakse Chuckil munandivähk.

Kinopiletite eelmüük "Ühemeheshow" kinosündmustele ja tavaseanssidele algab 1. oktoobril. Filmitegijad on võtnud südameasjaks tõsta tähelepanu alla meeste tervis ning toetada üheskoos kõigi partnerite ja kinokülastajatega inimesi, kes võitlevad vähiga. Igalt ostetud kinopiletilt jõuab 1 euro "Kingitud elu" vähiravifondi, et pakkuda vähihaigetele vajalikku tuge.

Selleks, et oluline sõnum veelgi kaugemale jõuaks, saab kinodest üle Eesti soetada ka "Ühemeheshow" ametlikke T-särke. Endale või sõbrale ostetud särgiga saab iga kinokülastaja anda veel suurema panuse vähihaigete toetamiseks, sest iga särgi ostult läheb vähiravifondile "Kingitud elu" 5 eurot.

"Ühemeheshow", kinosündmused toimuvad järgmistes kinodes:

  • Coca-Cola Plaza Tallinnas: "Ühemeheshow" heategevuslik oksjon
  • Coca-Cola Plaza Tallinnas: R2 eriseanss
  • Apollo Kino Mustamäe Tallinnas: Apollo Klubilise Filmiõhtu
  • Apollo Kino Lõunakeskus Tartus: Gurmeekino koostöös restoraniga Fii
  • Cinamon T1 Tallinnas: „Ühemeheshow“ kinosündmus koostöös Regionaalhaiglaga
  • Cinamon Tasku Tartus:"Ühemeheshow“ kinosündmus koostöös vähiravifondiga „Kingitud elu“
  • Kino Artis Tallinnas: "Ühemeheshow“ kinosündmus koostöös Regionaalhaiglaga
  • Viimsi Kino: "Ühemeheshow“ esilinastus
  • Thule Kino Kuressaares: "Ühemeheshow esilinastus“
  • Tartu Elektriteater: "Ühemeheshow“ kinosündmus ja vestlusring Stewart Johnsoniga

"Ühemeheshow“ esilinastub kinodes üle Eesti 1. novembril, mis märgib ühtlasi meeste tervise kuu algust. „Vähi diagnoosist ning sellega kaasnevatest tunnetepööristest, mis nii haiget kui ka tema lähedasi mõjutavad, räägitakse liiga vähe. Ainuüksi munandivähi diagnoosiga inimesi on meie hulgas väga palju ning on oluline, et nad teaksid, et nad ei ole selles olukorras üksi,” ütleb Chucki osatäitja ja filmi üks stsenaristidest Stewart Johnson.

Chucki abikaasa Helena rollis on Marta Laan (hittsaade "Su nägu kõlab tuttavalt“, menusari "ENSV“) ja Chucki ülemust Hendrikut mängib Henry "Genka“ Kõrvits ("Klassikokkutuleku“ triloogia). Kõrvalosades teevad kaasa Janek Joost ("Sügisball“, telesari "Miks mitte!?“), Külliki Saldre ("Klassikokkutulek 2“, "Kertu“), Ingrid Isotamm ("Tuliliilia“, "Risttuules“), Viido Polikarpus, Tatjana Jegoruškina, Pontus Olgrim ja Tómas Lemarquis ("Blade Runner 2049“, "Mihkel“).

Filmi stsenaristid on Al Wallcat ja Stewart Johnson, režissöör Al Wallcat. "Ühemeheshow“ tootja on Meteoriit ning levitaja ACME Film.

Linateos on valminud ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu kogutud annetuste ja filmi ametlike toetajate kaasabil, kelleks on Angel Films, Kuku Raadio, TV3, TV6, Creative Europe MEDIA, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Monton, Reval Cafe, Subway, Marat, Pro Optika ja paljud teised.