Sõõruma selgitas Õhtulehele, et uue töötajaga vesteldes peab igal juhul tema sünnikuupäeva küsima, tänu millele ärimees talle maagilise ruudu saab valmistada. "Selle järgi arvutan välja inimese isikuomadused ja pilt saab selgemaks, millega saab tema puhul arvestada."

Sarnaste näitajatega arvestab ta ka oma eraelus ning tõdeb, et mida lähemal sodiaagimärgid üksteisele aastaringis on, seda paremini nad läbi saavad. "Mina olen näiteks Ambur, kelle naabriteks on ühelt poolt Skorpion ja Kaalud ning teiselt poolt Kaljukits ja Veevalaja. Võin kindel olla, et nendega on mul turvaline läbisaamine, samas võib see pika peale muutuda ka igavaks."

Teisalt selgitas Sõõrumaa Kroonikale, et ka vastandid võivad suurepäraselt klappida. "Samas, kui sul sodiaagiaastaringis vastandmärkides sündinutega on vähem mõistmist ja arusaamist, siis seda põnevamad, ligitõmbavamad ja kirglikumad on suhted."

Siiski kõik nii mustvalgeks ei jää ning paljudel tähemärkidel võib olla tugevaid mõjutusi hoopis teistelt märkidelt. "Arvesse tuleks võtta ka muud teie sünnikaartide aspektid. Minul asuvad lisaks Amburi päikesemärgile paljud tähtedeseisud Skorpionis, aga samas võib minu vastandmärgis Kaksikutes sündinu olla tugevate Skorpioni või ka Amburi mõjudega, mis lihtsustab minu suhtlemist temaga."