Albumi "Today is Tomorrow's Yesterday" on stonerlik raskerokk, mille sõnum kutsub üles tegudele igaüht ja lihtsustatuna kõlab: anna rohkem, võta vähem. Bänd selgitab, et inimesed peaks olema Maal selleks, et kaitsta ja innustada elu teket, ent tegeleme igapäevaselt hoopis vastupidisega. Kogu uuel aastal avaldatava albumi kontseptsioon keerleb sarnase temaatika ümber, sest tegu on teemaga, mis puudutab ja mõjutab miljoneid ning vajab tähelepanu moel või teisel.

Digitaalne album "Today is Tomorrow's Yesterday" avaldatakse 1. jaanuaril 2020 ja see on tasuta kättesaadav kõigile. Kuu aega hiljem avaldataval vinüülplaadil on lisaks tasuta digiversioonis kõlavatele lugudele ka boonuslugu "Rotting Apple".

Ole kursis Val Tvoari tegemistega ka Facebookis: https://www.facebook.com/ValTvoarMusic

Val Tvoar on ansamblite Soul Thrower looja ning The Suni liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav. Val Tvoari kuuluvad lisaks Tarvo Valmile Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitarril ning Mikk Kerner trummidel.