"Reisile sinuga" jõudmine 1993. aastal ETV ekraanile oli juhus. "Ma nägin Soome TVst "Napakymppi't" ja ütlesin toonasele ETV juhile Hagi Šeinile, et sooviksin sellist saadet ETVs juhtida," meenutab Maire. Toonane programmi sisseostja Anne Kirsipuu ostiski saate litsentsi, saade sai nimeks "Reisile sinuga" (paremal kaader saatest) ja tollal ETVst lahkumise äärel olnud Mairet ei lastud kuhugi.

Anne Kirsipuu on teletrendidega siiani hästi kursis – praegu vahendab ta endistesse Nõukogude Liidu riikidesse üleilmse tele- ja filmiproduktsioonigigandi FremantleMedia toodangut.

"Klassikalised mängušõud, mis sünnivad stuudios ja mida vahepeal aastaid väga palju ei näidatud, on naasmas," kinnitab Kirsipuu. "Näiteks Ameerika telekanalil ABC jookseb selliseid viisteist. Kanal tõusis reitingutega nendel õhtutel liidriks. Eestis on sellistest saadetest eetris "Rooside sõda" ja "Kuldvillak". Ma usun küll, ­et ka "Reisile sinuga" võiks uuesti hästi töötada."

"Aasta lõpus on mul veel vabu päevi, et firmapidusid lustlikumaks teha," ütleb Maire. Oktoobri lõpus kutsub ta kõiki huvilisi reisimängu Erinevate Tubade Klubisse.