Tätoveerija Kevin Paul on Ed Sheerani kehale teinud üle 40 tätoveeringu, kuid mitte kõigiga ei jäänud ta ise rahule, vahendab Fox News.

Paul kirjeldab, et koostöö Sheeraniga on korraga nii "suurepärane kui ka kõige kohutavam". Seda ka eelkõige seetõttu, et staari tätoveeringuid on fännid avalikult kritiseerinud. "Ma nõustun enamike nende arvamustega, ta tätoveeringud ei ole eriti head," tunnistab Paul.

Tätoveerija sõnul on ta oma arvamust korduvalt ka staarile endale öelnud. "Ma koguaeg räägin talle sellest, kui koos oleme, et need on jamad. Ausalt! Kuid igal ühel neist on Edi jaoks eriline tähendus."

Paul, kes on varasemalt tegelenud ka raskemate tätoveeringutega tõdeb, et olenemata klientide suurtest nimedest nagu Rihanna ja Harrt Styles need tööd talle lõbu ei paku. "Ma olin suur artist, tegin 3D tätoveeringuid ja võitsin auhindu. Ja järsku pead sa hakkama tegema pingviin Pingusid ja piparkoogimehikesi popstaaridele."

Kuigi ülejäänud kliendid staaride kõrvalt kaovad, siis Paul peab ikkagi tunnistama, et kuulsustele töötamine on talle avanud tunduvalt suuremaid uksi. Näiteks on truud kliendid kampa löönud Pauli algatatud kampaanias, mis on tugevalt noorte vägivallatsemise vastu.