Hiljuti külastas lauljanna Taylor Swift jutusaadet, kus saatejuht Jimmy Fallon teadis operatsioonist, millest Swift väidetavalt kellelegi rääkinud ei olnud, vahendab People.

Saatejuht hakkas uurima silmaoperatsioonist, mille lauljanna hiljuti teha lasi ning tunnistas, et Swifti ema Andrea oli tütart salaja filminud.

Tugevate valuvaigistite mõju all olnud lauljanna läks silmnähtavalt endast välja, kui banaanikobarast kogemata vale banaan ta kätte sattus. Kõike jäädvustanud ema tegi õela otsuse ning saatis video saatejuhile, kes seda avalikul televaatajatele näidata saaks.

Video algab köögis, kus pea külge kleebitud kaitseprillidega Swift süüa otsis. Kobarast banaani rebinud Swiftil ei õnnestunud saada just seda, mida lootis, ning see viis lauljanna endast täielikult välja. "See pole see, mida ma tahtsin."

Ema soovitas tütrel siis kobarast uus banaan võtta, kuid lauljanna tundis muret, mis siis ilma otsata jäänud banaanist saab, ning hakkas nutma.

Kurvalt magamistuppa jalutanud Swift hakkas voodis kinnisilmi oma ihaldatud banaani sööma ning lubas emale, et ei jää toiduga magama. "Mu mõistus on elus."

Vaata alates 1:20.