"Uues LUXE saalis on nüüd filmifänne ootamas 82 ülimugavat tooli, mis teeb LUXE saalide lamamistoolide koguarvuks Coca-Cola Plazas juba tervelt 245,” lausus Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. “Uuenduste keskseks mõtteks ongi suurem mugavus. Praegune LUXE saal on meil juba kolmas ja kavas on neid veelgi juurde teha.”

Kärner selgitas, et kogu kinoturu trend on suurem mugavus ning LUXE saalid just seda pakuvad. “Ka uue saali esimesel filmiseansil oli kohal nii mõnigi inimene, kes külastas LUXE saali esmakordselt ning saime neilt väga positiivset tagasisidet ja kinnitust, et suurem mugavus on külastajatele väga oluline ja filmiseansse valitakse juba ka puhtalt saali järgi,” märkis Kärner. Alates esmaspäevast kuni oktoobri lõpuni on LUXE kampaania raames võimalik ülimugavaid toole nautida ka tavasaali piletihinnaga.

Uuendustööde vahetati kassad piletiautomaatide vastu välja.

Uuendustööde käigus kaotati fuajeest ära ka senised kassad ja nende asemel on nüüd külastajatele kaheksa piletiautomaati, kust inimesed saavad ise kiirelt ja mugavalt pileteid osta või juba ostetud pileteid välja printida. Kaks piletiautomaati on lastele mõeldes madalamal kõrgusel.

„Endiselt saab muidugi pileteid osta ka inimese vahendusel ja seda saab siis teha otse maiustuste snäkipoe või kohviku Hot’n’Fresh teenindajate käest,“ lisas Forum Cinemas turundusjuht.

Ehitustööd jätkuvad veel laste- ja ka vanemaealiste sünnipäevade pidamiseks populaarses kinotoas, mis läbib samuti põhjaliku värskenduskuuri.