Kurioossetele uudistele pühendunud veebileht Odditycentral vahendab, et üks Indoneesia titt on viimased 8 kuud ainult kohvi tarbinud, kuna tema noored vanemad on liiga vaesed, et endale piimapulbrit või lehmapiima lubada. Kohvisõbrast beebi nimeks onHadijah Haura ning ta elab Sulawesi provintsis asuvas Tonro Lima külas. Keskmiseks päevas tarbitavaks kofeiinijoogi koguseks on kolm beebipudeli täit ning säärast “dieeti” alustas beebi juba 6-kuuselt.

Kummalisel kombel kasvab Hadijah normaalselt ning tal pole veel ilmnenud ühtegi terviseprobleemi. Lapsukese vanemad on küll teadlikud sellest, et antud jook pole lapsele sobiv, ent väidavad, et neil pole muud valikut. “Meie sissetulekud on liiga madalad,” ütles pisitüdruku ema Anita. “Laps ei saa magada, kui pole oma pudelit saanud. Ta hakkab jonnima ja kisama, kui enne magamaminekut kohvi ei saa.”

Anita abikaasa Sarifuddin töötab kookoseistanduses ja teenib umbes 20 000 ruupiat päevas, mis on umbes 1 euro. Vahel pole perel aga seda sissetulekut, mistõttu olevatki kõige odavam keeta jahvatatud kohviube suhkruga. Laps pole peale emapiima ja keedukohvi midagi muud proovinud.

Kui uudis beebi veidrast menüüst avalikuks tuli, kiirustasid sotsiaal- ja tervishoiutöötajad perekonda kontrollima ning tõid neile ka toiduaineid. Ühtlasi soovitasid spetsialistid tungivalt lapse kohviga toitmine lõpetada — lisaks sellele, et kohv ei paku mingit toiteväärtust, on see ka lapse närvisüsteemile liiga tugev stimulant. Selle peale tunnistas lapse ema, et lapsel on tõesti magamaminekuga probleeme ja ta mängib tihtipeale hilise kellani üksinda.