Eelmisel nädalal jäi skandaalses suhtestaatuses lauljanna Miley Cyrus fännidele silma 22-aastase Cody Simpsoniga, kellega Los Angelese kohvikus mahlaseid musisid jagas, vahendab Fox News.

Nüüd näib, et Cyrus ja ta uus silmarõõm veedavad üha enam aega koos. Simpson jagas koos veedetud ajast pilti ka fännidele, mida kommenteerides Cyrusit eriti hellitavalt nimetas. "Enne ujumist üks viisakas hommikusöök musiga." Asjale lisas vürtsi ka kerge suudlus, mille Cyrusi laubale teeb.

Veidi vähem kui aasta tagasi, jõuludel, rõõmustas Cyrus maailma tõeliselt toreda üllatusega. Pikaaegsed kallimad Cyrus ja Liam Hemsworth tegid lõpuks oma suhte ametlikuks.

Vaid loetud kuud hiljem teatas lauljanna, et abielu on läbi ning põhjus peitub lihtsalt väga erinevates iseloomudes. Juba samal päeval pildistas Cyrus oma reisi, millel nautis romantilist õhkkonda Kaitlynn Carteriga.

Jõudsid naised vaid mõne nädala koos olla ning Cyrus otsustas, et ka see pole õige suhe. Lauljanna tunnistas avalikult, et veetis Carteriga järjest liiga palju aega koos ning tunneb, et selline tema suhe olema ei peaks.

Nüüd on kord Simpsoni käes, kuid jutte juba ennetavalt teatas lauljanna eelmisel nädalal, et teab, miks avalikkus tema elu nii aktiivselt kommenteerib. "Ilmselt, kuna inimesed on näinud mind kasvamas, siis arvatakse, et on ka õigus kommenteerida, kuidas ma oma elu elan.