2001. aastal HBO vahendusel ilmunud "Relvavennad" ("Band of Brothers") oli 10 osast koosnev Teist maailmasõda kujutav miniseriaal, mis tõi meieni USA 101 langevarjudivisjoni E-kompanii (hüüdnimega Easy) lugu D-päevast kuni sõja lõpuni välja. "Relvavennad" on siiani üks parimaid sõjaseriaale, mis kunagi tehtud.

Seriaali peamised produtsendid olid Steven Spielberg ja Tom Hanks, kes tegid loetud aastad enne koostööd filmiga "Reamees Ryani päästmine" ("Saving Private Ryan", 1998). Hiljem valmis Hanksi ja Spielbergi poolt ka uute näitlejatega "Vaiksel ookeanil" ("The Pacific", 2010), mis kujutas sõda Vaiksel ookeanil läbi kolme erineva tegelase kogemuste.

Kolmas Teise maailmasõja seriaal põhineb Donald L. Milleri raamatul "Masters of the Air" ja keskendub USA õhuvägede lahingutele. Seriaal oli plaanis juba 2013. aastal, kuid kuna eelarve oli toona tõusnud 250 miljoni dollari juurde, siis jäi asi katki.

Apple TV+ andis rohelise tule uue seriaali üheksale episoodile, mida toodab täpselt sama meeskond, kes tõi meieni ka kaks varasemat seriaali.

Novembris alustavasse Apple TV+ teenusesse jõuavad veel näiteks Jason Momoa postapokalüptiline seriaal "See", aga ka Jennifer Anistoni, Reese Witherspooni ja Steve Carelli seriaal "The Morning Show".