"Kui ma sureksin homme, on Mary ainus inimene, kelle kätte ma usaldaksin oma suure varanduse," on Mercury öelnud. Palju aastaid pärast legendaarse muusiku surma on Austin südant puistanud, kui suureks koormaks mehe pärand osutus, vahendab Express.co.

Nimelt sai naine koos pärandusega kaasa ka paranoia ning unetuse, mis tulenes Freddie lähiringi kadedusest.

Oma pärandis jättis Freddie oma endisele pruudile 50% tulevasest Queeni sissetulekust, mis ületab kahekordselt mehe õele ning vanematele jäetud varandusest.

"Teiste kadedus lõi mind nagu rong," on naine öelnud. "Ma tean mitmeid Freddie meessoost armukesi, kes olid üllatunud, et ta mulle nii palju jättis. Ka hiljutine kinohitt "Bohemian Rhapsody" tähendas naisele üüratut, 45 miljoni naelast sissetulekut.

Ühtlasi jäi naise kätte ka kuulus maja. Austin on öelnud ajakirjandusele, et laulja maja pole endiselt saanud uut sisekujundust. "Miks peaksin ma Freddie kujundust muutma? See on tema maitse ja stiil. See on ilus ning tema kohalolekut on tunda."

Fännid käivad endiselt maja juures, et väljendada varakult lahkunud muusikule austust ning Mary hoiab endiselt endas mälestusi ning saladusi, austades Freddie soove. Naine on väljendanud, kui palju ta on võidelnud, et austada mehe soove.

"Freddie lähiring oli minu jaoks nagu perekond, kuid pärast tema surma suurem osa neist lahkus," pihib Austin. "Mul olid unetud ööd ja paranoiad. Ma tundsin, justkui olen teinud midagi valesti."