"Ükskord Hollywoodis" oli Hiinas linastumiseks juba loa saanud ning pidi 25. oktoobril kinodesse jõudma, kuid viimasel hetkel otsustati, et Tarantino uusim film veel siiski Hiina kinodesse ei jõua.

Pole selge, miks filmi esilinastus ära jäeti, aga see võib olla seotud Bruce Lee tütrega Shannon, kes esitas Hiina rahvuslikule filmiadministratsioonile kaebuse, sest talle ei sobinud, kuidas kujutati filmis tema isa, kes on ka Hiinas väga populaarne. Filmis on stseen, kus Brad Pitti tegelaskuju kakleb eriti ülbe Bruce Leega ning annab talle ka korralikult peksa.

Variety andmetel on filmi Hiina esilinastuse edasilükkamine siiski ajutine, kuigi praegu pole selge, et kas film linastub lihtsalt hiljem või peavad filmitegijad Bruce Lee stseeni välja lõikama.

"Ükskord Hollywoodis" üks suurimaid toetajaid oli Hiina enda ettevõte Bona Film Group, mis filmi ka Hiinas levitab

Tarantino "Vabastatud Django" ("Django Unchained") linastus samuti 2012. aastal Hiinas, kuid võeti kiiresti kinodest maha, sest mõisteti, et liigne vägivald tuleb välja lõigata. Film monteeriti ümber ning lasti kuu aega pärast esmast ära keelamist uuesti kinodesse.