1. Pesapall loodigi päriselt pooleks.

Stseenis, kus pruut saab Hattori Hanzolt samuraimõõga ning meister paneb naise proovile ootamatult tema suunas visatud pesapalliga, loodigi mänguvahend päriselt mõõgaga pooleks. Ent seda ei teinud võtetel Thurman, vaid tema kaskadöör-dublant Zöe Bell.

2. Lucy Liu kehastatud pahalane O-Ren pidi kaotama pea.

Jätkates mõõga lainel, pruut pidi algselt O-Reni pea maha raiuma, ent sellest loobuti: vastasel juhul poleks palgamõrval saanud veenduda, et temalt elu võtnud mõõk on geniaalse meistri Hattori Hanzo töö. Igal juhul on O-Ren ainus selles filmis, kes mõõga läbi elu kaotab. Kokku võttis selle verise 20-minutise finaali filmimine aega 8 nädalat.

"Kill Bill"

3. Kui otsida, on pruudi nimi selgelt näha.

Tõsi, sellega tuleb oodata 2. osani, kus pruudi nimi on trükitud lennupiletile Tokiosse. Pruudi surmavaenlane Bill kutsub teda Kiddoks, kuid see on kõigest hüüdnimi.

4. Värvifilm muutub vahepeal must-valgeks.

Yakusaga võitlemise stseen on tehtud must-valgena. See ei olnud ainult kunstiline valik, vaid sel viisil vältisid 1970. aastate kung fu filmid vanusepiirangut alla 17-aastastele keelatud – täpselt sama tegi ka Tarantino. Eks oli ka põhjust selleks kartuseks, kuna 1. osas leiab üsna brutaalselt moel oma otsa 41 inimest.

5. Kondoome kasutati verega seotud eriefektideks.

Nagu 1970. aastate Hiina märulifilmides, kasutas ka "Kill Billi“ võttemeeskond võltsverega täidetud kondoome, et tuua ekraanile rohkelt vereplahvatusi. Tarantino oli üsna nõudlik ka „vere“ retsepti osas, mida valati kahes osas kokku üle 1700 liitri. „Sa ei saa valada vaarikasiirupit mõõgale ja loota, et see näeks hea välja,“ ütles režissöör.

6. Pruudi kolm õppefilmi.

Tarantino palus Thurmanil rolliks valmistumisel vaadata John Woo "Palgamõrvarit“, Jack Hilli "Coffy’t“ hilisema "Jackie Browni“ staari Pam Grieriga ning Sergio Leone ajatud vesterni "Peotäis dollareid“. Võttepaikades kohapeal õpetas Thurmanit võitlema Yuen Wo-ping, kes oli samas ametis ka “Matrixi” filmide juures ning “Tiigris ja draakonis”.

"Kill Bill"

7. Thurman sai võtetel tõsiselt viga.

Tarantino sundis Thurmani juhtima vana logisevat Karmann Ghiat, et teha võte ilma arvutianimatsioonita. Kuigi võttemeeskond teadis, et auto ei ole turvaline ning nõudis professionaalset kaskadööri, andis Thurman lõpuks järele, sõitis autoga vastu puud ning vigastas selga ja põlvi. Tarantino palus hiljem avalikult vabandust.

8. Pruudi õpetaja Pai Mei põhineb reaalsel isikul.

Tegelaskuju aluseks on kung fu meister Bak Mei, keda teatakse „valge kulmu“ tehnika arendajana. Hiina folklooris on ta siiski pigem negatiivne tegelane, kes reetis teised kung fu meistrid, et päästa enda nahka budistlike templite rünnaku ajal. Algselt pidi Pai Meid mängima Tarantino ise, kuid lõpuks otsustas ta siiski keskenduda üksnes lavastamisele ning rolli sai Gordon Liu. Pisirollid teeb aga Tarantino pruudi veritasu mõlemas jaos: 1. osas on ta üks Jaapani kurikuulsa Yakuza jõugu Crazy 88 liige, 2. osas aga kaadritagune hääl.

9. "Kill Billi“ esimeses osas on rekordiliselt vähe f-tähega sõnu.

See oli Tarantino esimene film, kus f-sõna leidis kasutust vähem kui 100 korral – antud linateoses kõigest 17 juhul.

10. Kui Tarantino tahab prostituute, siis prostituudid peab ta saama.

Teises osas olnud lõbumaja stseen filmiti päris bordellis Mehhikos. Taustal venivad lõbutüdrukud polnud näitlejaid, vaid selle asutuse reaalsed töötajad.