Näiteks väitis värviliste juustega näitsik mitmele majakaaslasele, et Suur-Kristo on talle öelnud, et ta ei suuda Kerli ja Ada vahel valida. Varem maailmarändurist Kristoga ka suguühtesse astunud neiu läks oma magamistuppa hüsteeriliselt nutma: "Ma ei suuda enam!". Järgmisel päeval lükkas Kristo endise südamedaami väited ümber. "Ada on endiselt minu number üks. Kerli võib kodus edasi juua," ütles ta.

Kuid see ei jäänud Kerli viimaseks draamaks "Rannamaja" lõpuosas. Viimasel peol tunnistas ta Merylinile, et tema ja Kristo ei olnud sugugi vahekorras vaid ühe korra, nagu teised majaelanikud teadsid. Kerli tunnistas, et nad on suguühtesse astunud lausa neljal korral, millest üks vahekord toimus lausa värskes õhus rõdu peal.

"Vahele jäime ainult ühe korra. Kolm korda toas ja ühe korra rõdul," tunnistas Kerli. Ka Merylin tunnistas, et tema arvas, et noorte vahel oli olnud kogemata lihtsalt üks vahekord ning ta arvas, et sama informatsioon on ka teistel majakaaslastel. Samal ööl oli majas ka Kristo uus südamedaam Ada, kellega ta oli saate lõpuni koos kui armastajapaar.

Kuigi Ada ja Kristo olid mõlemad ülikindlat, et nad on koos ka septembrikuus toimuval saate kokkutulekul, siis pidi "Rannamaja" ainus paar oma sõnu sööma. Noorte teed olid lahku läinud ning nende vahel oli vahepealsetel kuudel üllatuslikult ussitanud hoopis Väike-Kristo, kes rääkis Adale välja, kuidas Kristo oli Pärnus pidutsedes võõraste tüdrukutega liiga lähedaseks saanud ning ühe neiuga lausa kokku leppinud, et nad saavad ka hiljem kokku.