36-aastane Minaj avalikustas sotsiaalmeedias abielu alguse koos süüdimõistetud vägistaja ning mõrvari Kenneth Pettyga. Esmaspäeval üleslaetud videoklipis on näha mütse ja kohvikruuse, mis viitavad paari abielule.

Lauljatar kirjutas postituse alla oma päris nime koos uue perenimega: "Onika Tanya Maraj-Petty 10-21-19" ning näitas ka kohvikruuse, millele oli kirjutaud "Mr." ja "Mrs."

Augustis rääkis Minaj raadios, et ta on koos mehega omandanud abielulepingu. "Pärast abielulepingu sõlmimist on aega 90 päeva, et abielluda. See oli nädal tagasi, nüüd on alles umbes 80 päeva."

16-aastasena mõisteti Petty 1995. aastal süüdi vägistamise katse eest, kui mees püüdis tänaval võõrast naist veenda, et ta on relvastatud. Petty süüdistaja ütles toona, et mees läks tema juurde koju ning vägistas teda noaähvardusel. Mees istus kuriteo eest neli aastat vangis ning ta kirjutati ka seksuaalkurjategijate registrisse.

Ühtlasi mõisteti Kenneth süüdi 2006. aastal esimese astme mõrvas, kui mees tulistas meest nimega Lamount Robinson. Mees istus selle teo eest vangis seitse aastat ning vabanes 2013. aastal.