Kuningliku protokolli järgi murdsid nad sellise filmi ja selle avaldamise ajastusega mitmeid reegleid. Kõige jämedam reeglirikkumine on see, et samal ajal, kui ITV näitas Sussexite intervjuusid, andis oma esimese usutluse CNN-ile kuningliku perekonna liikmena Cambridge'i hertsoginna Catherine.

Catherine ja tema abikaasa prints William viibisid Sussexite dokumentaali avaldamise ajal Pakistanis tuuril, mille raames leidis aset ka hertsoginna esimene intervjuu. "Kuninglikul perekonnal on kirjutamata reegel, et teised liikmed ei tohi teha midagi liiga tähtsat, kui teised liikmed on tähtsal kuninglikul visiidil," ütles Sky Newsi kuninglik korrespondent Rhiannon Mills.

Harry tunnistab dokumentaali jaoks tehtud intervjuus, et tema ja ta venna Williami suhted pole enam kõige paremad ning arvatavasti muutusid nende perekondade vahelised suhted nüüd veel halvemaks. Mitmed kuninglikud eksperdid arvavad, et Kate on Meghani peale maruvihane, sest Cambridge'i hertsoginna jaoks oli sellise usutluse andmine esmakordne ja väga haruldane kogemus.