„2015. aastal tegevust alustanud Eesti Rahvusringhäälingu telekanal ETV+ pakub igapäevaselt mitmekülgset ja ajakohast sisu uudistest kvaliteetse meelelahutuseni, erinevaid päevakajalisi stuudiosaateid, välismaiseid sarju ning suursündmuste otseülekandeid,“ toob TVPlay Home’i turundusjuht Evelyn Korrol esile, mida vaatajad lisandunud valikust võidavad. „Nüüd jõuab see kvaliteetne venekeelne sisu ka kõigi TVPlay Home’i klientideni sõltumata valitud telepaketist.“

Kantar Emori andmetel on ETV+ suurima vaatajaskonnaga venekeelne telekanal Eestis. Värskeid uudiseid toovad vaatajateni telekanali ETV+ hommikusaade “Kohv+” ja igapäevaselt eetris olev venekeelne “Aktuaalne Kaamera”. Kanali populaarseimate saadete hulka kuuluvad veel uuriv ajakirjandussaade “Insight”, debatisaade “Kes keda?”, tarbijateemaline “Zerkalo”, meelelahutuslik televiktoriin “Eesti Gloobus” jpt. ETV+ on partneriks paljudele suurvõistlustele ning näidanud venekeelsete kommentaaridega kergejõustiku, jalgpalli, jäähoki ja paljude teiste spordialade otsustavaid mõõduvõtte.

2019. aasta sügishooajal käivitas ETV+ mitu uut saatesarja. Esmaspäeviti on ETV+ kavas olulisi teemasid käsitlev stuudiosaade “Oma tõde”, mida juhivad populaarsed saatejuhid Elena Hanga ja Jelena Poverina. Vaatajate tähelepanu on pälvinud ka pühapäeviti näidatav tuntud vene inimesi portreteeriv dokumentaalsari “Edulood”. Veel käesoleva aasta lõpus toob ETV+ vaatajate ette aga uue kaheksaosalise lavastusliku sarja “Põlev maa”, mis räägib tõestisündinud loo Ida-Virumaa rühmitusest “Kolhoos”.

ETV+ lisandus TVPlay Home’i klientide programmivalikusse ilma täiendava tasuta. Uue kanali leiab kohalt 26. Selle lisandumiseks tuleb teha digiboksile taaskäivitus ning uuendada vaatajakaardi õigusi.

TVPlay Home on üle-Eestiline teleoperaator, kes pakub telekanaleid satelliit-digitelevisiooni vahendusel ning interaktiivseid lisavõimalusi nagu järelvaatamine, voogedastuskeskkonna reklaamivaba videosisu otse teleriekraanil ning telekanalid ja voogedastus äpi kaudu nutiseadmetes. TVPlay Home’ga on võimalik kaasa elada laiale valikule kvaliteetsele tele- ja videosisule ning seda olenemata seadmest ja asukohast. Ettevõte toodab ise populaarset filmikanalit TV1000 Premium ning alates aastast 2009 ainsat eestikeelset spordikanalit TVPlay Sports, millele eelmisel aastal lisandus sõsarkanal TVPlay Sports+. TVPlay Home’i omakanaleid edastatakse ka Eesti suuremates kaabelvõrkudes.