Lood näitleja Jared Leto ettevalmistustest Heath Ledgeri jäetud klounikingade täitmiseks on muljetavaldavad, vahendab express.co.

Näiteks kinkis äsja Oscariga pärjatud näitleja rolliks valmistudes Margot Robbiele elusa roti ning ülejäänud võttemeeskonnale surnud sea.

Letole valmistas esimene "Suicide squad" siiski pettumust, sest paljud temaga filmitud stseenid lõigati filmist välja. Seega tunneb näitleja, et tema poolt näideldud jokker ei jõudnud kunagi päriselt kinolinale.

Pettumus üha kasvab, sest 2021. aastal peaks ilmuma filmi "Suicide squad" reboot, millest mees on sootuks välja lõigatud.

Teised põhitegelased jäävad siiski samade näitlejatega. Margot Robbie mängib endiselt Harley Quinni ning näiteks Rick Flaggi mängib Joel Kinnaman.

Fännide hulgas on tekkinud küsimus, kas Letot hakkab asendama võimalik Oscari Joaquin Phoenix? Lihtne vastus on, et selline lahendus pole võimalik, sest erinevate klounide universumid on liiga erinevad. "Jokkeri" filmitegijad on rõhutanud, et erinevatel ajajoontel ning asukohtades paiknevad tegelased kahjuks kokku ei sobi.