"Rannamaja" viimases osas kirjeldas Suur-Kristo ühte saatuslikku peonädalavahetust Pärnus, kus muidu Soomes ehitajana töötanud mees oli olnud Ada arvates liiga sõbralik Tartust pärit neidudega.

"Ma kuulsin salajastelt linnukestelt, kui Pärnus oli Grind, et Kristo sõnumineeris mingite tüdrukutega," meenutab Ada. Hiljem selgus, et sellise informatsioonikillu oli talle öelnud Väike-Kristo, kes rääkis juba "Rannamajas" olles, et tema ei usu, et see paar kokku jääb.

Ada(paremal) ja Kristo.

Kristo ja temaga sel saatuslikul nädalavahetusel koos olnud Silver kinnitasid mõlemad, et midagi riivatut tegelikult ei toimunud. "Voodisse ma pole kellegagi roninud," ütles Kristo. Tema sõnul olid neiud lihtsalt otsinud kohta, kus end pesta, natuke puhata ja kohvi juua, et siis edasi koju sõita.

TVPlaysse üles laetud lisaklipis lisab Kristo, et tema ärkas pärast pidu järgmise päeva õhtul üles ning tema telefon oli täidetud kurjade sõnumitega, mille autoriks oli Ada. "Ega ei oskanudki seisukohta võtta. Ma ei tea, kui inimene tõuseb üles ja nii palju probleeme on, siis on midagi valesti," arvab Kristo, kes kahtlustab, et neiu otsis lihtsalt ise põhjuseid, miks tüli kiskuda üles.

Ada lisas saates, et tegelikult oli põhjuseid ka teisi, mille tõttu nende suhe ei töötanud. "Kui kutt laseb ilma kummita ringi võõraste eitedega... F*cking, ma ei tea, mitu sada neid on olnud enne mind ja sellel õhtul Kerliga (Kristo magas saatesarja jooksul neljal korral majakaaslase Kerliga - toim.), keda ta samamoodi teadis kaks päeva, valetab mulle täpselt, et see oli nii ja kaitstud ja ma ei pea testidele minema ja ma ei pea testidele minema," ütles Ada.