Kuigi igapäevaselt näeb staaride sotsiaalmeediakontodel palju reklaame ning kasulikke dieedinippe, siis ei ole need kaugeltki põhjus, miks paljudele pikk kohtutee juba päris tuttav on, vahendab E!News.

Gigi Hadid, Jennifer Lopez, Khloe Kardashian ja paljud teised peavad oma tegude eest ametlikult vastutust võtma, sest on ilma luba küsimata fotograafide pilte oma sotsiaalmeediakontodele varastanud.

Kui tavakodanik fotograafilt pildi varastab ja seda ilma loata levitab, siis alati ei pruugi see õige autorini üldse jõudagi. Maailmakuulsastaariga on lood teised ning oma miljonitele jälgijatele varastatud pilti jagav täht peab autorile tekkinud kahju kinni maksma.

Pildistamisega elatist teenivad fotograafid on kohtusse kaevanud ka näiteks Justin Bieberi, Ariana Grande ja Jessica Simpsoni, kes samuti piltide väärtust postitamisega tohutult vähendasid.

"Kuulsused peaksid fotograafiga oma eesmärgid läbi rääkima ja vastavalt sellele ka nõutud summa autorile tasuma," selgitas nõunik Leah Norod.

Sellise sammu tegi ka laulja Beiber, kuid alles peale kaebuse esitamist. Staar jagas pilti endast ja sõbrast Rich Wilkersonist ning mõned päevad hiljem tasus fotograafile nõutud summa.

Pildi hind autorilt ostes jääb enamasti madalaks, kuid juba kohtusse jõudnud juhtumid võivad staarile maksma minna suisa kuuekohalisi summasid.