Reklaamis osalenud, "Naabriplika" seriaaliga tuntust võitnud Andrus Eelmäele (63) oli see eriline kogemus – ta tundis, justkui oleks sattunud Hollywoodi! Reklaami näidatakse saksakeelsel turul, lisaks Andrusele osalesid selles Mirtel Pohla, Rain Tolk ja Ingrid Margus.

"Minuga võttis ühendust Nordic Face Casting Agency, kes teeb Eestis reklaame paljudele maailma brändidele, kaasa arvatud Volkswagenile, Samsungile ja Lidlile," meenutab Andrus Eelmäe ja lisab emotsionaalselt: "Osutusin väljavalituks ja kui võtteplatsile saabusin, pöördus saksa režissöör minu poole komplimendiga – "olete tõeliselt šikk mees!".

s.Oliveri 50. sünnipäevaks valminud klipi ja fotosessiooni (alumisel fotol) jaoks oli Nõmme villa juurde loodud võtteplats, kus askeldas vähemalt sada inimest. "Ainuüksi rõivastajaid oli mu ümber viis-kuus tükki, üks näitleja oli kohale lennutatud Austraaliast, mõned noormehed Saksamaalt ja üks modell Šotimaalt."

Andruse sõnul filmiti pisikest asjakest, reklaamklippi, lausa kaks päeva. "See oli tõeline Hollywood. Iga silmakurd oli sätitud, ja sokisääri tõsteti mul filmimise ja fotode tegemise ajal kümneid kordi üles. Eriline kogemus," kiidab Andrus.