„On suur rõõm, et saame koostöös Forum Cinemas kinoketiga peredeni järjepidevalt toredaid elamusi tuua,“ sõnas Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. „Perede suur huvi neli korda aastas toimuva kinokülastuse vastu näitab, kui oluline on koostöö meie jaoks. Oleme koostööpartneritele nende heade emotsioonide loomise eest väga tänulikud,“ lisas Õunap.
Lasterikastele peredele mõeldud eriseansid toimusid esmaspäeval, 21. oktoobril Tallinna, Tartu ja Viljandi Forum Cinemas kinodes.

Suurperede kinopäeva teevad võimalikuks "Playmobil. Film" levitaja ACME Film, Forum Cinemas ning Coca-Cola, kes pakub filmi eel külastajatele popkorni ja karastusjooke.

Forum Cinemas ja ELPL teevad koostööd alates 2014. aastast. Sel aastal on tänu koostööle kinos käinud 773 peret, kokku 2868 inimest. Koostööaastete vältel on ELPL ja Forum Cinemas saanud kinoelamusi pakkuda ligi 10 000-le suurpere liikmele.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal. Liidu tegevuse eesmärgiks on läbi huvikaitse ja koostöö suurendada lasterikaste perede turvatunnet ja elukvaliteeti. Organisatsioon koondab enda alla perekonnad, kus lapsi on kasvamas neli ja enam, võrgustikku kuulub enam kui 10 000 inimest.