Kui oled Elisa kasutaja

1. "Ott Tänak – The Movie”

Kiirelt arenev TV-teenus väärib ka kiiret sisu. Seega on aeg võidujoovastuseks, sest Elisa Elamuses ületas just finišijoone maailma kiireim eestlane! "Ott Tänak – The Movie” nüüd Elisa Huubis! Vaatajale avaneb harukordne võimalus elada maailma eri paigus kaasa Oti püüdlustele võita WRC-sarja ihaldatud maailmameistritiitel ja olla tunnistajaks kriitilistele hetkedele. Ekraanile tuuakse ilustamata reaalsus närvesöövate võistluste telgitagustest ning näidatakse seda, mis muidu avalikkusele kättesaamatuks jääb. Kinnise iseloomu poolest tuntud tippsportlane on filmis ootamatult otsekohene rääkides nii oma elu kõrghetkedest kui madalseisudest.

2. ”Richardi hüvastijätt”

Uue filmina Elisa Elamuse videolaenutusest leiab Johnny Deppi filmi ”Richardi hüvastijätt”. Professor Richard on palju aastaid püüdnud olla teistele eeskujuks ja elada õigesti. Ühtäkki saab ta teada, et põeb ravimatut haigust, ja tema maailm kukub kummuli. Täies riides basseini sukeldunud, elab ta oma elu mõttes uuesti läbi ja mõistab, et nüüdsest kaovad tema päevad kiiresti ja tagasipöördumatult nagu liiv sõrmede vahelt. Kui elada on jäänud nii vähe, siis olgu elu vähemalt lõbus ja muretu! Ta heidab saatusele kinda ja hakkab elama nii, nagu oli alati tahtnud, kuid polnud söandanud. Kui olla mina ise, siis täiega! Richard otsustab, et ei hoia end enam milleski tagasi. Algab peadpööritav elu, täis vingerpusse ja ogarusi. Seiklused veetlevate naistega, lõputud peoõhtud, vein, martiini ja sellised elu õppetunnid, mida on võimatu unustada!

3. ”Külm sõda"

Nii eelpool nimetatud Johnny Deppi film kui ka teine uus tulija Elisa videolaenutuses, film nimega ”Külm sõda”, on kindlasti rõõmustav uudis kõigile PÖFFi sõpradele. Mõlemad filmid leidusid ka eelmise aasta PÖFFi festivali kavas. Režissöör Pawel Pawlikowski (pälvis 2013. aastal Oscari välismaise filmiga „Ida“) toob nüüd ekraanile ainulaadse filmi „Külm sõda“. Filmikriitikute arvates on see kirglik ja sügav film suurest armastusest. See kajastab traagilist ajalooperioodi, kui stalinistlik režiim haaras Poola oma mõjusfääri. Rahval jäi üle kas uuele võimule alistuda või vastu hakata – teades, et eriteenistused hakkavad neid jälitama. „Külm sõda“ on romantilise ja nostalgilise armastuse lugu, mis kestab kaks aastakümmet. Selle armastuse teel on palju ohtlikke pöördeid.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Robert Langdon, tuntud ajalooprofessor, kes uurib sümboleid, tõmmatakse enam kui 2000 aasta vanusesse intriigi. Mehel tuleb lahendada ülikeerukas mõistatus.

Osatäitjad: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany, Alfred Molina, Jürgen Prochnow

Režissöör: Ron Howard

Peaosas kehastab Morgan Freeman („Stiilne lahkumine“, „Nüüd sa näed mind 1–2 “) Duke Diverit, kes on Palm Springsis asuva luksuskuurordi Villa Capri muretu juhataja. Diveril võib küll salapärane minevik olla, kuid ta oskab seista selle eest, et kuurordikülastajate elu oleks üks suur lakkamatu pidu.

Kuid asutuse status quo hakkab muutuma, kui kuurorti saabub endisest sõjaväelasest hurmur Leo (Tommy Lee Jones „Ei ole maad vanadele meestele“, „Mehed mustad 1–3“), kes hakkab Duke’iga võistlema nii alfaisase koha kui ka uue külastaja Suzie (Rene Russo „Öö kutse“, „Eakas algaja“) kiindumuse eest. Kui Duke’i minevik talle äkitselt järele jõuab, peavad rivaalid oma erimeelsustest üle saama ning peatama koos selle, kes Duke’i elu kallale kipub, ning päästma ühtlasi ka Villa Capri.

Osatäitjad: Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo, Joe Pantoliano

Režissöör: Ron Shelton

Kui oled Telia kasutaja

1. “Annabelle tuleb koju” ("Annabelle Comes Home”, 2019)

Kolmas osa populaarsete "Annabelle'i" filmide sarjast. Deemoniuurijad Ed ja Lorraine Warren tahavad, et Annabelle'i tekitatud õudused lõppeks, seega lukustavad nad jubeda nuku kindlasse kohta ehk omaenda koju. Klaasi taha kinni pandud nukk peaks olema pärast preestri õnnistust ohutu. Kuid Warrenite last hoidma tulnud teismelised vallandavad kogemata Annabelle'i kurjad vaimud, kes hakkavad otsekohe külvama kaost ja õudu… Mängivad McKenna Grace ("Kapten Marvel"), Patrick Wilson ("Aquaman"), Vera Farmiga ("Õhus") jt.

2. “Maja, mille Jack ehitas” ("The House That Jack Built”, 2018)

1970-ndate Ameerika Ühendriigid. Me näeme äärmiselt intelligentset Jacki läbi 5 sündmuse, viie mõrva, mis lasevad Jacki defineerida kui sarimõrtsukat. Me näeme seda lugu Jacki silme läbi. Tema näeb aga igat mõrva eraldi kunstiteosena, ka siis, kui tema väärtegu tekitab talle ümbritsevas maailmas probleeme. Hoolimata faktist, et lõplik ja paratamatu politsei vahelesegamine on juba väga lähedale (mis samal ajal nii provotseerib, kui ka pingestab Jacki), on ta vastupidiselt igasugu loogikale valmis minema üha suurematele riskidele. Filmi vältel kogeme Jacki kirjeldusi oma isikliku seisundi, probleemide ja mõtete kohta läbi tema pidevate jutuajamiste tundmatu Vergega, kes on groteskne segu targutusest segamini peaaegu lapseliku enesehaletsuse ning süvaanalüüsiga Jacki ohtlikust ja riskantsest tegevusest. Lugu jälgib äärmiselt intelligentset sarimõrtsukat Jacki 12 aasta vältel ning kirjeldab mõrvasid, mille käigus Jack sarimõrtsukaks areneb.

3. “Kummaline ent tõsi” ("Strange But True”, 2019)

Viis aastat tagasi hukkus keskkooli lõpuklassis käiv Ronnie traagilises õnnetuses. Nüüd ilmub Ronnie toonane tüdruksõber noormehe perekonna kodumaja uksele – rasedana ja väites, et lapse isa on tükk aega mulla all olnud Ronnie. Perekond suhtub uskumatusse loose skeptiliselt, kuid sellest hoolimata käivitab naise ilmumine sündmusteahela, mis on täis valesid, hirme ja väga ootamatuid saatusepöördeid… Mängivad Greg Kinnear ("Väike Miss Päikesepaiste"), Amy Ryan ("Lindmees") jt.

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Living with Yourself"


2. "Rattlesnake"

3. "Dolemite Is My Name"

4. "Daybreak"

5. "Paul, Apostle of Christ"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Beautiful Boy"

2. "Modern Love"

3. "Back to the Future" 1-3

4. "Carnival Row"

5. "Fleabag"