Alles see oli, kui enimteeninud R-reitinguga (Eestis alla 16 keelatud, USA-s alla 17-aastased koos vanema või täiskasvanud saatjaga) film oli 785 miljoni dollariga Ryan Reynoldsi "Deadpool 2", aga "Jokker" on selle nüüdseks ületanud. Teisel kohal on siis "Deadpool 2" ja kolmandal esimene "Deadpool".

Suure sündmuse puhul õnnitles "Jokkeri" filmitegijaid Twitteris ka Ryan Reynolds ning tegi seda muidugi talle omase huumoriga.

Mida tähendavad postril need nimed? Tegemist on teiste enimteeninud R-reitinguga filmide peategelastega. Nendeks on "The Matrix Reloaded", "IT", "Logan", "The Passion of the Christ", "The Hangover Part II" (samuti Todd Phillips film), "Fifty Shades of Grey" ja "Ted".

Mitmete ennustuste kohaselt ületab "Jokker" järgmiseks nädalavahetuseks 900 miljoni dollari suuruse kassatulu piiri, mis tähendab, et 55-70 miljoni dollari suuruse eelarve juures hakkab film pärast televisiooni, voogedastusse, DVD ja Blu-ray peale jõudmist olema pea sama kasumlik kui Marveli "Tasujad: Igaviku sõda".

Enimeteeninud R-reitinguga filmide TOP10:

1. "Jokker" - 849.1 miljonit dollarit

2. "Deadpool 2" - 785 miljonit dollarit

3. "Deadpool" - 783.6 miljonit dollarit

4. "The Matrix Reloaded" - 742.1 miljonit dollarit

5. "It" - 700.4 miljonit dollarit

6. "Logan" - 619 miljonit dollarit

7. "The Passion of the Christ" - 611 miljonit dollarit

8. "The Hangover Part II" - 586.8 miljonit dollarit

9. "Fifty Shades of Grey" - 571 miljonit dollarit

10. "Ted" - 549.4 miljonit dollarit

Kinoveebi peatoimetaja Ra Ragnar Novod kirjutas oma arvustuses filmi kohta nii: "Kui pärast Nolani "Pimeduse rüütlit" oli tunne, et enam pole vaja uut Jokkerit, siis see film tõestas vastupidist ja kui "Tasujad: Lõppmäng" tundus esialgu nagu aasta oluliseim koomiksifilm, siis seda on hoopis "Jokker"".