"Ma ei avalikusta, kes on mu uus boyfriend, aga ma olen öelnud, et mu süda kuulub kellelegi," jääb Uibomägi saladuslikuks ka Margna korduva küsimise peale. Kui varem kuulus naise süda Võru abilinnapea Toomas Sarapuule, kas vahest on naine leidnud tänaseks lausa linnapea? "Poliitikutega on конец (loe: lõpp)," jääb Uibomägi resoluutseks. "Ma teinekord mõtlen, et kas ma räägin liiga palju. Mulle on antud üks elu ja üks suu. Minu avameelsus on paljusid mõjutanud ja mul on väga palju poolehoidjaid ning väga palju vastaseid."

Uibomägi pihib, et on elanud töönarkomaani elu ning mistahes artiklid ja fotod pole kollasesse meediasse jõudnud tema tahtel. "Mul on korralik töö iga kord vanematele selgeks teha, miks ma taaskord meedias olen. Millegipärast see huvi on. Suhe lõppes. Bänd "Lala ladies" lõpetas tegevuse, need olid suured Ameerika mäed," meenutab neiu raskeid aegu. "Ühekorraga seda kanda on väljakutsuv ja siis ma mõtlesin, et äkki olen vales valdkonnas. Nüüd olen 30, äkki peaksin tagasi tõmbama ja siis hakkasid ise mingisugused asjad juhtuma," kirjeldab Uibomägi. "Ma ei usu universumi maagiasse, aga ma usun inimese töökusesse ja positiivsusesse."

Ühel päeval helises telefon. "Ma muidu ei võta tundmatuid numbreid vastu, aga seekord võtsin. Anu Saagim küsis, kas ma jõuan paarinädalase ajaga stand-upi kava valmis," räägib naine universumi kingitusest. Rohkem oma kogemustest suhetest ja muudest elurägastikest räägib Uibomägi vestlusõhtul "Head tüdrukud nii ei tee".