Fännid riietuvad Jokkeriks ning tantsivad New Yorgis asuva Bronxi linnaosa treppidel nii nagu tegi seda filmis Arthur Fleck, kui oli muutunud Jokkeriks. Enamik aga poseerivad niisama ning lasevad endast pilti teha. Instagramist leiab need #jokerstairs alt.

Bronx pole turistide seas olnud just kõige populaarsem, sest levib arusaam, et seal pole turvaline. Irooniline on aga see, et film mõrvarlikust psühhopaadist on see, mis nüüd turiste massiliselt kohale meelitab.

Kuigi turistide saabumine mõjub hästi kohalike äridele ja kujundab ka Bronxi kuvandit meedias, siis on väga palju neid kohalikke, kellele see olukord üldse ei meeldi.

Üks kohalik läks aga püha viha täis ning talle kohe üldse ei sobinud, et tema kodukandi treppidel on nüüd uus nimi "Joker stairs"

"Minu kodu pole teie Insta-moment", kirjutab Instagrami kasutaja jaythreads, kes lisas postitusele ka pika teksti, kus kritiseerib kõiki neid, kes käivad treppe piltide nimel blokeerimas.

Teine loopis "Jokkeri treppidel" pilte tegevate turistide suunas mune.

Gothamist avaldas ka pildid, kus on näha kohalike poolt treppide juurde kleebitud postreid tekstiga "On väga kohatu kohelda meie kogukonda ja inimesi võimalusena pilte teha".

Paljud näevad aga kogu olukorda naljakana.