Nimelt saatsid Laura sõbrad talle ühel mitte nii ilusal päeval portaalist Voodi.ee leitud kuulutuse ning küsisid, miks ta 150-eurose tunnitasu eest seksteenuseid pakub. “Eks sõbrad ja sõbrannad viskasid nalja, et kas oled ala vahetanud või? Aga minu jaoks oli asi tõsine, kuna mulle hakkas postkasti potsatama kirju meestelt, kes hoolimata kõrgest hinnast soovisid minuga aega veeta isegi siis, kui kuulutuse juures polnud märgitud minu õiget nime ega telefoninumbrit!” kirjeldab Laura Katrin Lustile antud intervjuus. “Ja siis võtsid ka paar murelikku inimest ühendust, et uurida, kas mul on tõesti nii halvasti läinud, et pean ennast müüma,” kurvastab Laura.

“See oli šokeeriv! Mul tekkis tohutu paanika, kodus oli alaealine laps. Helistasin kohe politseisse, kes reageeris kiiresti, tuli kohale, kuulas mu loo ära ja soovitas kirjutada avaldus, mille alusel saaks alustada kriminaalmenetlust. Aga kui ma järgmisel päeval selle avalduse kirjutasin, hämmastas mind politsei vastus — kuna tegemist on ainult näopildi kasutamisega ning nimi, asukoht ja muu info ei kuulu mulle, siis ei näinud nad selles siiski kriminaalasja koosseisu!” on Laura hämmingus.

LAURA KÕRGEMÄE

“Trauma, mis mulle tekitati, oleks vähemalt eeldanud, et saan mingi vastuse, et inimene selle taga on leitud,” mõtiskleb Laura ning lisab, et võttis asja ise uurida. “Mul oli parasjagu külas sõbranna, kes valdab puhtalt vene keelt ja ta helistas sellele numbrile, mis minu näoga kuulutuse juures oli. Võttis vastu vene keelt kõnelev naine Ukrainast, kes ütles end pesitsevat Tartus ning väitis, et pildid kuuluvad 100%-liselt talle. Nad päris pikalt vestlesid omavahel, kuni lõpuks see naisterahvas ütles, et tema kuulutust üles ei pannud ja seda tegi hoopis keegi kolmas.”

“Eks neid näpuga näitajaid on väga palju. Eriti arvestades, mida mulle siin mõnda aega tagasi külge üritati mätsida. Kindlasti on väga palju neid, kes pilte nägid, omaette itsitasid, helistasid seejärel 10-le sõbrale, kes omakorda itsitasid, et näe, mida see Laura nüüd tegema peab. See mainekahju suurusjärk, mis mulle tekitati, on teadmata!” särtsub Laura vihast ja kinnitab lõpetuseks, et tema ennast kusagil ei peida ning kui aeg käes, räägib ka oma kupeldamisskandaaliga seotud loo otsast-lõpuni Lustile ära.

Laura Kõrgemäe modelliagantuuri esitlemine