Maailmakuulus poplaulja jagas 2016. aastal oma sotsiaalmeediakontol temast tänaval tehtud pilti. Halloweenil tehtud klõpsul on Perry Hillary Clintoniga äravahetamiseni sarnane, vahendab Fox News. Koos staariga poseerib pildil ka sõber, kes end Bill Clintoniks on moondanud.

86 miljoni jälgijaga jagatud pilt püsis Instagrami kontol kuni hiljuti saabunud kohtuteatega. Pildi tegelik omanik on firma Backgrid, kes Perry varastatud pildi jagamise tõttu 150 000 USA dollari eest kohtusse kaebas.

Firma esindaja väidab, et lauljannaga on alates 2017. aastast korduvalt ühendust üritatud saada, viimane kord isegi selle kuu alguses. Olenemata pingutustest pole lauljanna esindajad pildi kasutamise õiguse eest maksnud.

Perryle pole illegaalne kopeerimine võõras. Alles eelmisel kuul kaevati 13 Grammy omanik ja temaga koostööd teinud staarid peaaegu 3 miljoni USA dollari eest kohtusse.

Nimelt selgus, et Perry üks vaieldamatult populaarsemaid singleid on täielikult kopeeritud. 2013. aastal ilmunud singel "Dark horse" oli täielik jäljend 2009. aastal avalikustatud usklikku räpilugu "Joyful Noise", mida esitas Marcus Gray (Flame).