Briti ja terve ülejäänud maailma meedia on ootamatult perre lisandunud Markle'i elu väga teraselt jälginud ning avalikustanud kõik, mis vähegi naisega seoses liikvel on, vahendab E! News.

Nädala alguses otsustasid Suurbritannia parlamendi 72 naissoost liiget, et saadavad Markle'ile armsa kirjakese, milles hertsoginnale igati tuge pakuvad.

Lisaks paljudele muudele teemadele arutleti ka eriti ebameeldiva stiili üle, kuidas meedia Markle'iga käitunud on. "Kohati on artiklid ja pealkirjad karmilt rikkunud teie privaatsust ning on üritanud ilma ühegi mõjuva põhjuseta teie isiksuses kahtlusi tekitada."

Nii isiklik pöördumine avaldas ilmselgelt hertsoginnale muljet ning ta võttis vaevaks naisi ka isiklikult tänada. Üks kirja algatajaid, Holly Lynch, sai Markle'ilt personaalse telefonikõne. "Siia, Westminsterisse tuli telefonikõne. See oli Buckinghami palee, kust küsiti, kas mul on aega Sussexi hertsoginnaga rääkida. Ta helistas, et tänada mind ja teisi parlamendi naissoost liikmeid, et talle toeks oleme."

Lynch tõdeb, et mõistab, mida Markle tunneb. "Meie, kui naised riigile tähtsal positsioonil, täielikult mõistame, mida ta läbi elab, kuigi oleme väga erinevates rollides."