1. Ciara ja Russell Wilson moonduvad Beyonceks ja Jay-Zks

Lauljanna Ciara ja abikaasa Russell Wilson kehastusid Hollywoodi esipaariks Beyonceks ja Jay-Zks ning koos taaslavastati paari laineid löönud muusikavideo algus "APES**T".

2. Ariana Grande moondub põrsanäoks

Grande sai sel aastal inspiratsiooni 1959. aastal alguse saanud telesarjast "The Twilight Zone", kus näidati naist, kes elab üle mitmeid operatsioone, et "normaalne" välja näha. Kui sidemed näolt eemaldati, selgus, et tegelikult on naisterahvas alati ilus olnud ning põrsanäoga kirurgid muutuvad kadedaks.

3. Nina Dobrev moondub Billie Eilishiks

Telesarjas "Vampiiripäevikud" tuntuks saanud näitleja Nina Dobrev on sel aastal enda uueks tegelaseks valinud laulja Billie Eilishi, kelle kehastamine tal suurepäraselt välja tuli.

4. Evan Peters ja Halsey moonduvad Sonny ja Cheriks

Telesarja "American Horror Story" staar Evan Peters koos laulja Halseyga jäljendasid 70ndatel uhkelt poseerinud Sonnyt ja Cheri.

5. Jessica Biel ja Justin Timberlake moondusid Justin Timberlake'iks ja mikrofoniks

Üks kõige armsamaid paare Jessica Biel ja Justin Timberlake otsustasid enda üle ise nalja teha. Biel kehastus abikaasaks Justin Timberlake'iks ning härra ise muutus mikrofoniks. "Nii juhtub, kui su naine tunnistab televisioonis, et ei tea ühtegi NSYNC singlit.

6. Paris Hilton moondus seksikaks meremees

Paris Hilton on üks neist staaridest, kelle Halloweeni kostüümid iga aastaga üha legendaarsemaks muutuvad. Hilton naudib kostüümide kandmist nii väga, et valib suisa mitu tegelast, keda erinevatel päevadel kehastab. Viimati käis ta ringi seksika meremehena.

7. Avril Lavigne moondus Madonnaks

Lauljanna Avril Lavigne'i enda stiil on juba üsnagi märkimisväärne. Seekordsel Halloweenil valis ta kehastamiseks staari, kelle kostüümid aga veelgi rohkem pilke on tõmmanud.

8. Kenneth Petty ja Nicki Minaj moondusid Jokeriks ja Harley Quinniks

Maailmakuulus räppar Nicki Minaj kehastus koos kallima Kenneth Pettyga koomiksite legendaarseimaks kurjategijapaariks Jokeriks ja Harley Quinniks.

9. Demi Lovato moondus Marie Antoinette'iks

Lauljanna Demi Lovato sai inspiratsiooni Prantsusmaa kuningannast ja Louis XVI abikaasast Marie Antoinette'ist.

10. Liam Payne moondus Clark Kentiks


Kes teab, ehk täitus tänavu laulja Liam Payne'i lapsepõlveunistus ning ta sai lõpuks kehastuda Supermaniks, keda kõik väiksed poisid andunult imetlevad.