Tänavustel Kuldsete Gloobuste jagamisel kandis lauljanna Lady Gaga eriti silmapaistvat lavendlikarva kleiti, mis oli Valentino moemajas spetsiaalselt just tema mõõtudele vastavalt valmistatud, vahendab People.

Selgub, et staarile ta riietus vist väga ei meeldinudki, sest kohe peale auhinnagalat unustas ta oma kalli kleidi hotelliruumi. Nüüd on uhke disainertoode peagi oksjonil, et hoolikamal omanikul oleks võimalus see hoopis endale napsata.

Moemaja esindaja sõnul leidis kleidi 24-aastane hotelli koristaja Sara Corea, kes uhke eseme ka eeskujulikult kaotatud ja leitud esemete ruumi toimetas. Peaaegu 9 kuud peale auhinnagalat polnud keegi ikka kleidi vastu huvi tundnud ning ruumikas kostüüm tagastati Coreale, kes selle nüüd müüki pani.

Oksjonil saab Gaga kleit alghinnaks 8 000 USA dollarit. Kuigi üldiselt disainerid laenavad staaridele riideid, siis sedavõrd nimeka ürituse puhul võis superstaar kleidi ka kingituseks saada.

Vastupidiselt koristaja kavatsustele kinnitab hotelli esindaja, et senini nähakse vaeva superstaariga ühenduse saamiseks. Esmane eesmärk on kleit siiski omanikule tagastada.