"Riietasime salongis selgeltnägija Keivot, kes aga tundis, et meie kollektiivi vahel on tekkinud nihked, ja otsustas ruumide energeetika üle kontrollida," seletab Gerli. Proua Grand on oma elus lähtunud feng-shui'st, esoteerikast ja astroloogiast juba enam kui 25 aastat ning oli ka poes kõik asjad sisse õnnistanud. "Sellepärast mul nii hästi lähebki. Mul on ka firma astroloogiline kaart tehtud."

Selgeltnägija Keivo kiitis ruumipaigutuse salongis heaks, kuid üht-teist soovitas siiski muuta. Gerli poja, rõivafirma tegevjuhi Gowri (24) sõnul paigutati Keivo näpunäidete järgi ümber sümboleid: "Varem juhtusid meil lähestikku olema näiteks Buddha kujud Vene õigeusu kroonidega – neil pole hea koos olla. Hoiame neid nüüd eraldi."

Koosolekutoas valitses väga kinnine õhk, mis lahendati purskkaevu abil, sest vesi paneb kinnises ruumis õhu ja energia liikuma.

Muutusi olnud märgata juba järgmisel päeval. "Ühe rätsepa poolt kiiruga tehtud viga viis kogu kollektiivi kokku," meenutab Gowri. "Muidu oli vahel konflikte, aga nüüd läheneti probleemile läbi koostöö."