"Ei, ja ausalt öeldes oli nii mõndagi toona meediasse lekkinud kirjelduses väär. Kristjan on väga galantne noormees, kellega oli huvitav suhelda, kuid millestki enamast ei saa siin rääkida," kinnitab Elina, et noorte vahel oli siiski ainult sõprus.

Elina suhtlus Eesti ühe rikkaima perekonna järeltulijaga põhjustas meedias paraja tormi. Hoogu andis kuulujuttudele juurde ka see, et Elina sattus suvel mitmeid kordi Londonisse, kus Kristjan elab ja töötab.

"Minu kõige lähedasemad sõbrannad ja kooliõed elavad Londonis või selle lähistel ning samuti on mul seal palju tuttavaid ja töökaaslasi, nii et mul on palju põhjuseid seal käia. Pealegi on seal üks minu hääle coach, kelle juures ma aeg-ajalt tunde võtan. Ma üldse armastan väga Londonit oma kultuuri, teatrite, restoranide ja suurlinnamelu tõttu. Lisaks on lennugraafik hea," põhjendab Elina.

Muuhulgas räägib andekas noor naine sellest, et ta on enda väljavalitu suhtes väga nõudlik. "Peavad olema ühised huvid, tervislik eluviis, meesterahvas peab olema sportlik, vaba sellistest pahedest nagu alkoholi liigne tarvitamine ja suitsetamine. Ma ise pole kunagi piiskagi alkoholi tarbinud ja suitsetanud samuti mitte. Mees peab olema sihikindel, tal peab olema soov areneda ja maailma avastada ning vallutada. Mulle meeldib, kui mees on minust targem, kui mul on temalt midagi õppida," kirjeldab ta.