Deadline'i artiklis kinnitas Tarantino, et tema senise aasta üks lemmikfilme on augustis Eesti kinodes linastuma pidanud Alexandre Aja õudusfilm "Roomajad" ("Crawl"), sest selle taga on tema sõnul puhas filmikunst.

Režissöör Alexandre Aja ("High Tension", "Mirrors", "The Hills Have Eyes", "Piranha 3D") oli kunagi tuntud prantsuse uue laine horrori režissöörina, kuid nüüd teame teda pigem selle prantslasena, kes lavastab ja produtseerib väga erinevaid USA õudusfilme. "Roomajad" ("Crawl") on tema uusim film.

Filmi peaosades on Kaya Scodelario ("The Maze Runner", "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile") ja Barry Pepper ("True Grit", "The Green Mile") ning mitu suurt ja kurja alligaatorit.

Filmi üks produtsent on ka legendaarne Sam Raimi ("Evil Dead" triloogia) ning tootjaks Ghost House Pictures ("Don't Breathe", "Evil Deadi" uusversioon, "Drag Me to Hell").

Alligaatorihorror on ka täiesti omaette žanr, mille kvaliteetsemad esindajad on "Rogue" (2007), "Lake Placid" (1999) ja "Black Water" (2007).

"Roomajad" pidi esialgu Eesti kinodes linastuma 23. augustil, kuid levitaja otsustas viimasel hetkel filmi kavast maha võtta.

Filmi eelarve oli 13.5 miljonit dollarit ning teenis tagasi 90.5 miljonit dollarit.